Daniela Radu

Daniela Radu Solista de muzica populara si de petrecere, isi incepe activitatea artistica de varsta frageda fiind eleva la liceul de muzica “GEORGE ENESCU” din Bucuresti la clasa de viola a profesorului Ene Dumitru. Din clasa a X-a incepe perfectionarea vocii la canto popular sub indrumarea profesorilor de specialitate.
A fost laureata la festivalurile de folclor cum ar fi: Burnasul, Floarea de tei si Festivalul de muzica lautareasca “Zavaidoc” Pitesti 2014.
A cantat sub bagheta unor mari dirijori de muzica populara ca: Ion Albesteanu, Mihai Muchie, Marius Olmazu, Marin Ghiocel, Dorel Manea si regretatul binecunoscut dirijor Paraschiv Oprea.
A colaborat si a inregistrat mai multe cantece de petrecere si voie buna cu Orchestra Populara a Radio Difuziunea Romana, a participat la diferite spectacole cu Orchestra Doina Argesului, cu Orchestra Romania dirijor Marin Alexandru, Orchestra Marius Olmazu, Orchestra Adrian Grigoras si nu in ultimul rand cu Orchestra Angel dirijor si manager Dan Ionescu. Participa la diferite evenimente cu taraful Nelu Radu si se alatura cu brio langa solistele de muzica populara ale “Orchestrei Angel”.
Are nenumarate participari la diferite emisiuni de folclor la televiziuni ca: ProTV, Acasa TV, EtnoTV, FavoritTV, ESTRADA TV, ANTENA 1…


Cauta

Categorii

Recent Post

Receptii

Petreceri

Mese Festive

Lansare de Carte

Orchestra Angel este o formatie de nunta de care aveti nevoie la orice eveniment.