Elena Ionescu Mateescu

Elena Ionescu Mateescu– Nu-i usor sa razbesti ca solist vocal in muzica populara romaneasca. Cu atat mai greu sa rezisti zeci de ani in conditiile unei adevarate inflatii de interpreti. Nu-i usor sa razbesti in aceleasi conditii, ca instrumentist. Sa-si gaseasca un loc intr-o orchestra profesionista, este visul oricarui virtuoz interpret.

– Elena Ionescu Mateescu este de doua ori implinita: ca solist vocal, si ca solist instrumentist. Ambele ipostaze ii asigura succesul pe scena Ansamblului Artistic „Ciocarlia” al M.I.R.A. Nu este vorba numai de sansa, talentul nativ al Elenei se explica prin faptul ca face parte dintr-o familie de muzicieni. Fratele sau, Dan Ionescu, este un virtuoz interpret la instrumente populare traditionale, la clarinet si saxofon. Sotul, face parte din orchestra Radiodifuziunii Romane si este un talentat clarinetist si deopotriva, acordeonist. Unul dintre baietii sai, Rares, este clarinetist in cadrul Fanfarei I.S.U.Colaborarile Elenei Ionescu Mateescu cu televiziunile au determinat cunoasterea acesteia de catre public, public care a indragit-o de la primele sale aparitii.

– Pasionata de muzica, abordeaza cu aceeasi usurinta orice gen: romanta, tangoul, cantec de petrecere, cantec popular. Si chiar daca Oltenia este zona pe care o reprezinta, petrecerile, nuntile,ii ofera prilejul de a-si etala repertoriul din toate zonele folclorice ale tarii.Cauta

Categorii

Calendar

iunie 2024
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Orchestra Angel este o formatie de nunta de care aveti nevoie la orice eveniment.