Camelia Florescu

camelia florescuO personalitate spumoasa, care a mostenit “zvacul” oltenilor de la tatal sau si bunul simt bucovinean de la mama sa. A fost angajata la Ansamblul Artistic al Armatei pentru mai bine de 12 ani, compozitori romani incredintandu-i melodii in prima auditie ( Jolt Kerestely, Marcel Dragomir, Dan Ardelean, Dan Stefanica, Octav Firulescu )iar dupa o serie de succese la nivel national, in emisiuni TV de gen (Steaua fara Nume / Album Duminical / Varietati), festivaluri de amatori sau profesionisti (Mamaia 86-Premiul 2) dorindu-si recunoastere internationala. Aceasta nu a venit sub forma mediatizarii sau succesului rasunator, fulminant la care viseaza orice solista. A venit insa intr-o maniera pragmatica si emotionanta totodata, prin contracte si oferte / colaborari internationale cu lanturi hoteliere de renume ( Arca di Noe – Poggibonsi Italia, Marriott Hurghada / Egypt / Hilton Plaza – Hughada Egypt / Bilka Theatre -Salonic Grecia, Sheraton Miramar – El Gouna Egipt / Barbizon Palace – Amsterdam Olanda/ Intercontinental/ Movembick/Desert Rose / Palm Beach Resort, Grand Hotel – Hurghada Egipt, Stella di Mare- Ain Sohna Egipt.).
Turnee cu orchestra live in Grecia, Turcia, Ungaria, Italia, Germania, Anglia .
Absolventa a Scolii Populare de Arta, Canto, clasa Profesor Eugen Mihailescu, este licentiata a Facultatii de Drept Universitatea Hyperion , brevetata in urma absolvirii Scolii de Turism(Amfiteatru) ca ghid national si director agentie de turism touroperatoare, are propriul sau business in organizari evenimente , cu precadere simpozioane medicale .
Vechea dragoste a ramas muzica, abordeaza orice gen muzical de la blues, jazz, vals, tango, disco, rock, country, latino, pop, petrecere, folclor. Danseaza cu placere, este pasionala si are o nebunie frumoasa care face “sarea si piperul” unui show reusit, in orice context, in orice abordare. Vorbeste fluent engleza, italiana, franceza si canta in alte 12 limbi.