Camelia Florescu

camelia florescuO personalitate spumoasa, care a mostenit „zvacul” oltenilor de la tatal sau si bunul simt bucovinean de la mama sa. A fost angajata la Ansamblul Artistic al Armatei pentru mai bine de 12 ani, compozitori romani incredintandu-i melodii in prima auditie ( Jolt Kerestely, Marcel Dragomir, Dan Ardelean, Dan Stefanica, Octav Firulescu )iar dupa o serie de succese la nivel national, in emisiuni TV de gen (Steaua fara Nume / Album Duminical / Varietati), festivaluri de amatori sau profesionisti (Mamaia 86-Premiul 2) dorindu-si recunoastere internationala. Aceasta nu a venit sub forma mediatizarii sau succesului rasunator, fulminant la care viseaza orice solista. A venit insa intr-o maniera pragmatica si emotionanta totodata, prin contracte si oferte / colaborari internationale cu lanturi hoteliere de renume ( Arca di Noe – Poggibonsi Italia, Marriott Hurghada / Egypt / Hilton Plaza – Hughada Egypt / Bilka Theatre -Salonic Grecia, Sheraton Miramar – El Gouna Egipt / Barbizon Palace – Amsterdam Olanda/ Intercontinental/ Movembick/Desert Rose / Palm Beach Resort, Grand Hotel – Hurghada Egipt, Stella di Mare- Ain Sohna Egipt.).
Turnee cu orchestra live in Grecia, Turcia, Ungaria, Italia, Germania, Anglia .
Absolventa a Scolii Populare de Arta, Canto, clasa Profesor Eugen Mihailescu, este licentiata a Facultatii de Drept Universitatea Hyperion , brevetata in urma absolvirii Scolii de Turism(Amfiteatru) ca ghid national si director agentie de turism touroperatoare, are propriul sau business in organizari evenimente , cu precadere simpozioane medicale .
Vechea dragoste a ramas muzica, abordeaza orice gen muzical de la blues, jazz, vals, tango, disco, rock, country, latino, pop, petrecere, folclor. Danseaza cu placere, este pasionala si are o nebunie frumoasa care face “sarea si piperul” unui show reusit, in orice context, in orice abordare. Vorbeste fluent engleza, italiana, franceza si canta in alte 12 limbi.


Cauta

Categorii

Calendar

iunie 2024
L Ma Mi J V S D
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930

Orchestra Angel este o formatie de nunta de care aveti nevoie la orice eveniment.